Російські терористи заявляють про початок «смути» у Росії

Новини Вінниці / Російські терористи заявляють про початок «смути» у Росії

Протягом пів року росіяни чекають на контрнаступ ЗСУ. Хоча Михайло Подоляк лише сьогодні сказав, що він начебто вже почався, у середині мілітарі-спільноти РФ панічні настрої набрали нечуваних раніше обертів. Схоже, надмірна напруга зробила свою справу, і «щури почали з’їдати себе».

Не дозволятиме жодних прогнозів чи аналізів. Лише зберемо до купи декілька заяв російських спікерів з мільйонними аудиторіями.  

Російський паблік «Воля» пише, що командувач Генштабу ЗС РФ В.Герасимов схиляється до варіанту з відведенням військ з континентальної України (окрім Криму). Перший план було розроблено у квітні. Нині їх існує вісім. Але реалізація залежить від Путіна, хоча військові згодні залишити позиції та «передислокуватись» до РФ.  

Засновник ПВК Вагнер Є.Пригожин почав давати поради російським добровольцям і ЗСУ. Наприклад, він вважає, що треба було утримувати Бєлгородщину, щоб обміняти її на Крим. Зазначимо, «Вагнер» визнано терористичною організацією.

Терорист І.Гіркін (Стрєлков) розкритикував Пригожина за його надмірну політичну активність і сказав, що у разі потрапляння у владу той «з’їсть» чиновників, які його нині підтримують.

«Смута вже почалась. Якщо хтось ще не зрозумів», - підвів підсумки колишній офіцер ФСБ.

Далі ще цікавіше. Нагадаємо, трохи більше року тому Путін доводив, що України не існує, а нещодавно розглядав середньовічну карту, на якій не побачив назву «країни козаків». Зір поганий. У той же час його прессекретар Д.Пєсков обурився переходом ПЦУ на новоюліанський календар і висловив припущення, що нібито далі чекає «відмову від української мови на користь американської». Тобто він визнав наявність української мови, що передбачає визнання нації. Додамо, що РФ в України визнають країною-терористом.

Отже, у терористів почалась паніка. А «смутою» російські історики називають часи, коли змінювались правителі, а централізованої влади не існувало.  

На головному фото робота ШІ, який уявив, якби виглядала картина Т.Шевченка на цю тему