Російські партизани взяли відповідальність за вбивство доньки Дугіна

Новини Вінниці / Російські партизани взяли відповідальність за вбивство доньки Дугіна

Колишній депутат Держдуми Ілля Пономарьов заявив, що відповідальність за вбивство Дар’ї Дугіної, доньки ідеолога рашизму О.Дугіна, взяла на себе так звана Національна Республіканська Армія.

Нагадаємо, поблизу Москви підірвали автівку з донькою головного ідеолога рашизму. Це сталось 20 серпня близько 21 години на повному ходу.

Пономарьов навів уривок з маіифесту НРА. Далі мовою оригіналу:

«Мы, российские активисты, военные и политики, ныне партизаны и бойцы Национальной Республиканской Армии, ставим вне закона разжигателей войны, грабителей и угнетателей народов России! Мы объявляем президента Путина узурпатором власти и нарушившим Конституцию военным преступником...…Путин будет сброшен и уничтожен!».

Зазначимо, російські пропагандисти одразу почали шукати «український слід», хоча всі деталі пресування батька та доньки знали лише кілька наближених до них осіб, тому все, зокрема методи, скорше вказували на «роботу» ФСБ. Також не можна відкидати, що спецслужба РФ останнім часом працює і проти Путіна.  

Національна Республіканська Армія (Росії) - організація, яка протистоїть режиму Владіміра Путіна. Веде партизанську діяльність біля РФ. Організація займається підривами залізничних колій, підпалом військкоматів, навмисними вбивствами російських пропагандистів.

P.S. Російські ЗМІ повідомляють, що у ФСБ вважають, що до смерті Дугіною причетні українські спецслужби.

За даними російських силовиків, автомобіль Дугіної нібито був замінований 43-річною Наталією Вовк, яка приїхала до Росії 23 липня разом із дочкою Софією Шабан.

У ФСБ стверджують, що українки нібито орендували квартиру в тому ж будинку, що й Дугіна, і стежили за нею на Mini Cooper, змінюючи номери.

«У день злочину Вовк із дочкою були на фестивалі «Традиція», а одразу після підриву поїхали до Естонії», - вибудовували версію у російському відомстві.

Більш того, у ФСБ навіть знайшли якесь посвідчення пані Вовк, яке нібито підтверджує її причетність до ЗСУ та "Азову". 

P.P.S.  

Заява полку "Азов" щодо теракту проти доньки російського пропагандиста Дугіна

Жінка, ім'я та військове посвідчення якої опублікували фсб у своєму звіті щодо розслідування теракту проти доньки російського пропагандиста Дугіна – не має жодного відношення до полку "Азов" та ніколи не належала до нашого підрозділу.

Так званий документ, яким спецслужби росії намагаються довести причетність "Азову" до підриву авто Дарини Дугіної, насправді є не більш ніж черговою "візитівкою Яроша". А сам теракт – це підготовка до "трибуналу" над азовцями. Адже таким чином росія підігріває суспільну думку своїх громадян щодо "необхідності" такого судилища.

Ми категорично засуджуємо це незаконне судилище над українськими військовими та закликаємо усіх, в чиїх силах це зупинити, зробити все можливе, щоб так званого "трибуналу" не відбулося.

Олег Верлан

22 серпня, 2022