Росіяни завдали удару по Одесі: влучили у склад приватної компанії

Новини Вінниці / Росіяни завдали удару по Одесі: влучили у склад приватної компанії

По Одеській області 16 липня завдано ракетного удару з використанням літаків стратегічної авіації Ту-95 з району Ставропольського краю РФ.

«Сьогодні вранці в Одесі варвари завдали ракетного удару по цивільній інфраструктурі. З першої хвилини підрозділи муніципальної служби порятунку, рятувально-водолазна служба разом із підрозділами ДСНС приступили до гасіння пожежі», - зазначив мер Геннадій Труханов.

За його словами, дим видно далеко за межами Одеси. Наразі даних про жертв і постраждалих немає. За словами речника Одеської військової адміністрації Сергія Братчука, охоронці складу не постраждали, бо по сигналу повітряної тривоги перейшли до укриття.

Крилата ракета, попередньо Х-101, потрапила в склад виробничо-торгової компанії, спалахнула пожежа на площі в 1000 квадратних метрів. Таку зброю називають доволі дорогою у порівнянні з іншими видами. Вона коштує 13 млн дол.

Так, «Калибри» оцінюються у 6,5 млн дол, «Іскандер» – $3 млн, «Онікс» – $1,25 млн, Х- 22 – $1 млн, «Точка-У» – $0,3 млн.  

Новини Вінниці / Росіяни завдали удару по Одесі: влучили у склад приватної компаніїНовини Вінниці / Росіяни завдали удару по Одесі: влучили у склад приватної компанії
Олег Верлан

16 липня, 2022