Росіяни завдали удару дронами та балістичними ракетами. Усі цілі було знищено

Новини Вінниці / Росіяни завдали удару дронами та балістичними ракетами. Усі цілі було знищено

У ніч на 11 грудня українські захисники збили усі 18 ворожих БпЛА типу «Shahed» і 8 балістичних ракет.

Як повідомляють у Повітряних Силах ЗСУ, окупанти атакували Україну безпілотниками типу «Shahed» із окупованого Криму, райони пусків – Чауда, Бельбек. А «балістикою» - з Брянщини.

Усі ворожі безпілотники були знищені протиповітряною обороною в зоні відповідальності повітряного командування «Південь».

Оперативне командування «Південь» повідомляє про те, що 2 дрони збито на Одещині, 3 - на Херсонщині, 13 - на Миколаївщині.

«Уламками збитих дронів пошкоджено складські приміщення агропідприємств та сільськогосподарська техніка в Куцурубській і Снігурівській громадах, приватні будинки - в Очаківській громаді. Пожежі оперативно приборкали вогнеборці. Інформації про постраждалих не надходило», - йдеться у повідомленні.

Також у Повітряних Силах зазначають, що близько 4 ранку 11 грудня російські окупанти із Брянської області РФ вдарили по Київщині вісьмома балістичними ракетами.

«Усі вісім цілей було знищено зенітними ракетними підрозділами повітряного командування «Центр», - вказується у повідомленні.

Мешканці столиці почули щонайменше 10 вибухів. Уламки ракет впали на Дарницький (найбільше постраждав мікрорайон Бортничі) та Голосіївський райони столиці. 

Наразі відомо, що травми отримали четверо мешканців Бортничів. Це чоловік, 1992 р.н. отримав осколкове поранення нижніх кінцівок. Перша медична допомога надавалася на місці. Також травмовані три жінки 1963, 1990 та 1992 р.н.

Олег Верлан

11 грудня, 2023