Росіяни намагаються приховати «бавовну» у Севастополі: за «горіння трави» видають масштабну пожежу на нафтобазі та у штабі частини?

Новини Вінниці / Росіяни намагаються приховати «бавовну» у Севастополі: за «горіння трави» видають масштабну пожежу на нафтобазі та у штабі частини?

Влучання ракет по військовій базі біля Севастополя окупаційна влада назвала «возгоранием травы», а роботу ППО - влучною. Як завжди..

Вдень 20 вересня пролунали вибухи у районі окупованого Севастополя. Попередньо, «приліт» стався до військовій частині окупантів.

Про це повідомляє місцевий Telegram-канал «Кримський вітер».

Як зазначають місцеві жителі, у населеному пункті Верхньосадове і місті Інкероман після 12:00 помітили дим. Там розташована російська військова частина.

Гауляйтер Севастополя Розважаєв заявив, що вогонь вже охопив хвойний ліс.  

Місцеві пабліки зазначають, що в Інкермані знаходиться головна нафтобаза Чорноморського флоту РФ.

Пізніше у районі Севастополя пролунали вибухи. Окупаційна влада заявила про роботу ППО. За їх словами, поблизу населених пунктів Верхньосадове та Кача нібито упали збиті дрони, там виникли пожежі. Однак у мережі кажуть про ракети.

«Кримський вітер», посилаючись на власне джерело, пізніше повідомив, що вражено казарму та штаб. Серед загиблих є також солдати строкової служби. Кількість поранених перевищує сотню.

 P.S. У СтратКомі підтвердили удар по командному пункту Чорноморського флоту рф поблизу Севастополя. Уражено 7cfvt 44-й Центр зв'язку Командування ЧФ РФ.

Олег Верлан

20 вересня, 2023