Росіянам запропонували нового президента: у відомого блогера є хист до політики

Новини Вінниці / Росіянам запропонували нового президента: у відомого блогера є хист до політики

Відомий український режисер та продюсер Олександр Роднянський припустив, що наступним президентом РФ може стати російський блогер Юрій Дудь. З його слів, засновник каналу-мільйонника на YouTube жорстко виступає проти путінського режиму, говорить правду і є абсолютним патріотом своєї Батьківщини. Роднянський завірив, що в Дудя є політичний потенціал та бездоганна репутація.

Такий коментар пролунав в розмові з ведучим телеканалу «Україна 24».

На питання співбесідника, кого він бачить наступним очільником Кремля, можливо Урганта,

«Є людина, яка має і довіру, і електоральний потенціал – це Юрій Дудь. Жодного разу не викликав жодного питання до себе. Виступає жорстко, говорить чесно, при цьому абсолютний російський патріот», – відповів Роднянський.

Він також пригадав, що тільки Дудь не боявся відкрито брати інтерв'ю в опозиціонера Олексія Навального перед арештом, а також продовжує критикувати путінський режим.

«Він говорить з представниками різних сегментів російської культури, науки, бізнесу. Іноді розмовляє з іноземцями, але переважно бере інтерв'ю в росіян. Його хвилює Росія», – підкреслив продюсер.

Олександр Роднянський не взявся оцінювати шанси Дудя на виборах, проте наголосив, що блогер володіє бездоганною репутацією та має політичний потенціал.

«Він може стати великим політичним лідером», – заявив режисер.

Зазначимо, що на тлі визнання диктатором Путіним так званих «Л/ДНР» Юрій Дудь висловив свою підтримку Україні, а президента назвав «імператором, який захопився історією». Блогер засудив вторгнення Росії, назвав війну із сусідами катастрофою.

Олег Верлан

12 квітня, 2022