Росія відмовляється від вивозу трупів своїх солдат. Україна потребує допомоги Червоного Хреста

Новини Вінниці / Росія відмовляється від вивозу трупів своїх солдат. Україна потребує допомоги Червоного Хреста

Давно відомо, що у Росії не цінують людське життя. Том не дивно, що Москва відмовляється забирати з української території понад три тисячі загиблих російських військових, які полягли у війні за три дні.

Україна звернулася до Міжнародного Червоного Хреста із проханням вивезти з території нашої країни тисячі тіл російських окупантів.

Їхнє командування відмовляється не лише їх забирати, а й навіть визнати втрати. Звернення, опубліковане пресслужбою Верховної Ради, зачитала народна депутатка Ірина Верещук

«Це тисячі тіл окупантів, це гуманітарна потреба і ми просимо зробити так, щоб тіла окупантів залишили територію нашої країни та поїхали до Російської Федерації. У Росії повинні знати, скільки таких тіл і скільки окупантів сьогодні лежить на українській землі. Міжнародний Червоний Хрест, зробіть все необхідне, щоб вирішити цю гуманітарну проблему», – заявила вона.

Наразі, відповіді Червоного Хреста немає.

«Ми ще раз звертаємося до росіян. Зробіть так, щоб тіл ваших синів, чоловіків було менше. Інакше їх будуть тисячі. Ще раз прошу! Перемога буде за нами! Слава Україні!» – додала Верещук.

Олег Верлан

26 лютого, 2022