Росія розробляє «фейк о капітуляції». Резніков попередив про масштабну провокацію

Новини Вінниці / Росія розробляє «фейк о капітуляції». Резніков попередив про масштабну провокацію

Якщо не вдається зламати дух українських захисників, міць війська та мирного населення, то у Москві проробляють інформаційну провокацію. Її суть у тому, щоб спочатку покласти зв'язок, а потім «запустити» фейк про нібито «капітуляцію Зеленського».

Міністр оборони Олексій Резніков на своїй сторінці у Facebook наголосив: українське керівництво не здаватиметься. Громадянам треба зберігати спокій і бути обережними, не вірити маніпуляціям і пропаганді РФ.

«Російські окупанти готуються найближчим часом запустити масштабну інформаційно-психологічну операцію. Її мета – за допомогою брехні зламати опір українців та української армії», – попередив представник уряду.

Спочатку вони планують влаштувати перебої зв'язку. Після цього будуть масовано вкинуті фейкові повідомлення про те, що українське військово-політичне керівництво нібито погодилося на капітуляцію. Так пояснив схему противника міністр.

Він додав, що росіяни можуть запустити на «підтвердження» фейку фальсифіковані підписані «документи», а також змонтовані неправдиві відеоролики.

«ЦЕ БРЕХНЯ. Не дочекаються! Жодної капітуляції не буде! Тільки перемога!», – наголосив Резніков і закликав попередити про можливу інформаційну операцію Росії всіх, кого зможете.

Олег Верлан

1 березня, 2022