Росія пообіцяла збільшити ракетні обстріли Києва та українських міст

Новини Вінниці / Росія пообіцяла збільшити ракетні обстріли Києва та українських міст

Після вчорашніх провокацій та роздмухування у РФ істерії щодо «українських ударів» у російському Міноборони знайшли привід заявити, що нарощуватимуть активність ракетних обстрілів.

Москва представляє своєму населенню, що нібито має намір «відповісти» на «теракти» в Росії, тому обіцяє збільшити кількість та масштаби ракетних ударів по об'єктах у столиці України Києві зокрема. 

Пропагандистські ЗМІ у п'ятницю, 15 квітня, поширили виступ російського міністерства оборони. Росіяни згадали вчорашній провокаційний обстріл селища Климово на Брянщині, назвавши його «атакою з боку України», хоча навіть російські військові зізнаються, що це свої ФСБшники дали команду стріляти.

Про цинічні провокації з боку РФ раніше попереджали в українській розвідці. Прикордонне селище – квіточки. ФСБ у подальшому може дати команди «бомбити» і великі місті поблизу кордону, причому лікарні та школи. Саме так діяла влада перед другою чеченською війною, аби потім виправдати руйнування та знищення сотень тисяч мирних мешканців.

Приміром, вранці 15 квітня були вибухи у Бєлгороді. Наче у небі. Містяни публікували відповідні фото. Місцева влада поки не дає пояснень.   

Олег Верлан

15 квітня, 2022