Рятувальники Вінниччини провели уроки безпеки в школах

Новини Вінниці / Рятувальники Вінниччини провели уроки безпеки в школах

Одним із найголовніших завдань рятувальників Вінниччини є навчання дітей правилам безпеки у побуті та чіткому алгоритму дій у разі виявлення вибухонебезпечних та підозрілих предметів. З цією метою були проведені єдині уроки безпеки в освітніх закладах Калинівської, Тиврівської та Мурафської територіальних громад.

Під час занять, рятувальники детально розповіли дітям про найпоширеніші причини виникнення пожеж та навчили їх, як правильно діяти у разі їх виникнення, нагадавши номери екстрених служб. Особлива увага була приділена правилам пожежної безпеки, і рятувальники наголосили на важливості їх уважного дотримання у повсякденному житті.

З метою кращого запам'ятовування правил безпеки, фахівці Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) продемонстрували дітям мультфільми, які ілюструють ці правила, а також вручили цікаві комікси й брошури, розроблені Міжнародним дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) та ДСНС України.

Такий підхід допомагає зробити уроки безпеки цікавими та запам'ятовуваними для дітей, сприяючи підвищенню рівня їхньої свідомості щодо уникнення небезпеки та вміння діяти в екстрених ситуаціях. Рятувальники продовжують працювати над популяризацією правил безпеки серед наймолодших громадян, забезпечуючи їм необхідні знання та навички для збереження власного життя та життя інших. 

Новини Вінниці / Рятувальники Вінниччини провели уроки безпеки в школах Новини Вінниці / Рятувальники Вінниччини провели уроки безпеки в школах Новини Вінниці / Рятувальники Вінниччини провели уроки безпеки в школах Новини Вінниці / Рятувальники Вінниччини провели уроки безпеки в школах Новини Вінниці / Рятувальники Вінниччини провели уроки безпеки в школах Новини Вінниці / Рятувальники Вінниччини провели уроки безпеки в школах Новини Вінниці / Рятувальники Вінниччини провели уроки безпеки в школах Новини Вінниці / Рятувальники Вінниччини провели уроки безпеки в школах Новини Вінниці / Рятувальники Вінниччини провели уроки безпеки в школах Новини Вінниці / Рятувальники Вінниччини провели уроки безпеки в школах Новини Вінниці / Рятувальники Вінниччини провели уроки безпеки в школах
Михайло Білик

29 лютого, 2024