Режим тиші? У Маріуполі бомбили пологовий будинок і дитячу лікарню

Новини Вінниці / Режим тиші? У Маріуполі бомбили пологовий будинок і дитячу лікарню

В результаті авіаудару по дитячій лікарні та пологовому будинку Маріуполя 9 березня постраждало 17 осіб. На щастя ніхто не загинув.

Про це заявив голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко під час телемарафону.

«Наразі підтверджено 17 поранених серед персоналу та породіль. По діткам... нуль (поранень. - Ред.). По жертвам поки що цифра також залишається на нулі», - сказав Кириленко.

Він уточнив також, що авіаналіт був здійснений під час дії в Маріуполі режиму тиші, який, в тому числі, був підтверджений і російською стороною, для роботи в місті гуманітарних коридорів.

Як повідомляють у міськраді, окупаційні війська скинули кілька бомб на дитячу лікарню. Руйнування колосальні. Корпус медичного закладу, де ще недавно лікувалися діти, повністю зруйнований. Інформація щодо постраждалих дітей уточнюється.

Крім того повідомлялося, що жертвами в блокадному Маріуполі стало вже 1300 чоловік.

Новини Вінниці / Режим тиші? У Маріуполі бомбили пологовий будинок і дитячу лікарнюНовини Вінниці / Режим тиші? У Маріуполі бомбили пологовий будинок і дитячу лікарнюНовини Вінниці / Режим тиші? У Маріуполі бомбили пологовий будинок і дитячу лікарнюНовини Вінниці / Режим тиші? У Маріуполі бомбили пологовий будинок і дитячу лікарнюНовини Вінниці / Режим тиші? У Маріуполі бомбили пологовий будинок і дитячу лікарнюНовини Вінниці / Режим тиші? У Маріуполі бомбили пологовий будинок і дитячу лікарню
Олег Верлан

9 березня, 2022