Релокація: Вінниця прийняла вже 16-е підприємство із зони бойових дій.

Новини Вінниці / Релокація: Вінниця прийняла вже 16-е підприємство із зони бойових дій.

Відновити власне виробництво подалі від бойових дій, а саме у Вінниці, вирішили власники компанії з міста-героя Маріуполя. Днями його представники зареєструвалися у громаді, відповідно незабаром будуть налагоджувати свою діяльність.

Основний вид економічної діяльності «переселенців» - оптова торгівля деревиною, будівельними матеріалами та санітарно-технічним обладнанням.

«Залучаючи новий бізнес до нашої громади, ми створюємо міцну платформу для стабілізації економічної ситуації не лише в регіоні, а й в усій країні. У зв'язку з війною чимало людей втратили свої домівки та роботу, але життя триває, і люди прагнуть забезпечити себе та свої родини необхідним. Тому ми зацікавлені у створенні робочих місць та гарантій у завтрашньому дні для вінничан та новоприбулих жителів міста», - зазначив заступник мера Вінниці Андрій Очеретний, додавши, що у рамках релокації це вже сьоме підприємство з міста-героя.

до речі, вчора у Вінниці перейменовано вулицю Московську на Маріупольську. На честь Маріуполя - як символ незламності та надлюдської сили.

Олеся Рудницька

30 квітня, 2022