Ранковий конфлікт під час застілля на кухні між подружжям закінчився трагедією: поліція Вінниччини підозрює у злочині 33-річну жінку

Новини Вінниці / Ранковий конфлікт під час застілля на кухні між подружжям закінчився трагедією: поліція Вінниччини підозрює у злочині 33-річну жінку

В одному із гуртожитків Ладижина 8 травня під час конфлікту цивільна дружина вдарила 29-річного чоловіка кілька разів кухонним ножем. Отримані травми виявились смертельними. Аби відвести від себе підозри, жінка викликала поліцію та намагалась переконати правоохоронців, що співмешканця знайшла вже мертвим.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, ножові поранення однозначно вказували на насильницький характер смерті.

Під підозру слідчих потрапила 33-річна співмешканка, яка і зателефонувала у службу «102». Жінка перебувала в стані алкогольного сп’яніння, давала суперечні покази й переконувала слідчих у своїй непричетності до смерті чоловіка. Зібрані на місці злочину докази підтвердили здогадки поліції й спонукали жінку розповісти правду.

Отже, за попередньою інформацією, між подружжям після застілля виникла суперечка. Під час конфлікту жінка кілька разів вдарила чоловіка ножем, одне із них виявилось несумісним з життям. Правопорушниця вирішила не розповідати нікому про їх ранковий конфлікт та почала давати поліції неправдиві покази.

Зловмисниця затримана у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), за що передбачено до 15 років ув’язнення.

Вирішується питання щодо повідомлення жінці підозру та обрання запобіжного заходу.

Процесуальне керівництво досудового розслідування здійснює Гайсинська окружна прокуратура.

Остаточна правова кваліфікація діям жінки надана в ході досудового розслідування.

Макс Мельник

10 травня, 2023