Питання з поколінням Z: на Вінниччину їдуть освітяни з усієї України, щоб обговорити, як навчати молодь

Новини Вінниці / Питання з поколінням Z: на Вінниччину їдуть освітяни з усієї України, щоб обговорити, як навчати молодь

Стрижавська школа, що у Вінницькому районі, 26 січня прийматиме освітян з усіє країни. На базі навчального закладу проходитиме mini-EdCamp Stryzhavka для педагогів, батьків, учнів, де обговорюватимуть як навчати покоління Z.

Стрижавська школа, що у Вінницькому районі, 26 січня прийматиме освітян з усієї країни. На базі навчального закладу проходитиме mini-EdCamp Stryzhavka для педагогів, батьків і учнів, де обговорюватимуть як навчати покоління Z.

Основна мета EdCamp, кажуть організатори, а це «Вінницький районний методичний центр закладів освіти», – сприяти діалогу та вільному обміну досвідом педагогів. Адже вчителі – мультиплікатори змін, бо інвестуючи в них, тим самим інвестують у сотні тисяч українських освітян.

«Формат EdCamp – це унікальна можливість професійного зростання для вчительства України, яке проходить у новому дискусійному форматі та надає педагогам можливість за короткий час отримати максимум сучасної корисної інформації, а також сприяє підвищенню престижності педагогічної професії та рівня мотивації до інноваційної вчительської діяльності», - кажуть організатори.

У програмі mini-EdCamp Stryzhavka виступи кращих експертів України, дискусії, інтерактивні заняття, майстер-класи та міні-тренінги, а ще багато нових знайомств і спілкування. Попередньо свою участь у заході підтвердили понад 200 освітян з усієї України, що прагнуть змін та об’єднують спільноту відповідального вчительства.