Путін пригрозив Києву ракетними ударами туди, куди раніше не гатили

Новини Вінниці / Путін пригрозив Києву ракетними ударами туди, куди раніше не гатили

Після вранішнього обстрілу Києва президент Росії Володимир Путін вдався до чергових погроз України. Він пообіцяв застосовувати засоби ураження по тих об'єктах, по яких удари поки що не завдавалися, якщо Україна отримає ракети далекої дії.

«Якщо Київ отримає ракети дальньої дії, Росія робитиме висновки та застосовуватиме свої засоби ураження по тих об'єктах, по яких удари поки що не завдаються», - сказав Путін в інтерв'ю телеканалу «Росія 1».

У чому полягають погрози лідера РФ, який розпочав повномасштабну війну, армія якого знищує міста, монастирі, дитячі заклади? Стерта Волноваха, майже не залишилось нічого від Маріуполя, Сєвєродонецька, Лиману…  Зараз погрози виглядають дивно, якщо не казати, що вказують на агонію та безвихідь.

Адже водночас Путін заявив, що у постачанні американських РСЗВ Києву «немає нічого нового», оскільки на озброєнні української армії знаходяться «аналогічні системи радянського зразка з такою ж дальністю». Передачу озброєння він назвав «заповненням втрат української бойової техніки» і нібито це «нічого не змінює насправді». То чому істерив?

Олег Верлан

5 червня, 2022