Прикордонники Могилів-Подільського загону отримали квадрокоптери

Новини Вінниці / Прикордонники Могилів-Подільського загону отримали квадрокоптери

Ці дрони будуть використовуватися для захисту прикордонних територій та ефективного виконання бойових завдань.

19 серпня прикордонники Могилів-Подільського загону імені Героя України старшого лейтенанта Вячеслава Семенова отримали важливе підсилення – 5 квадрокоптерів Mavic 3 Classic.

За словами першої заступниці начальника Вінницької ОВА Наталі Заболотної, передача цих сучасних пристроїв є важливим кроком у посиленні оборонних можливостей наших прикордонників. Mavic 3 Classic, завдяки своїм технічним характеристикам, дозволяють здійснювати цілодобове спостереження, точно виявляти ворога та швидко реагувати на потенційні загрози.

Дрони відіграють ключову роль у забезпеченні безпеки на кордонах, особливо у складних умовах, які виникають під час військових дій. З їх допомогою прикордонники зможуть ще ефективніше контролювати території та виявляти будь-які порушення чи загрози, що виникають на підконтрольних ділянках.

Прикордонники Могилів-Подільського загону висловили щиру подяку за надану підтримку та зазначили, що ці дрони стануть надійним інструментом у захисті державних рубежів. Завдяки таким внескам у військову справу, Україна стає ближчою до перемоги, адже кожен подібний крок підвищує нашу готовність та стійкість перед ворогом.

"Вартові кордону щиро дякують за підтримку та важливу допомогу. Разом наближаємо Перемогу", – зазначили прикордонники у своєму зверненні.

Михайло Білик

20 серпня, 2024