Приїхав до Жмеринки за барсеткою з грішми: камери відеонагляду на Вінниччині допомогли розкрити зухвалий злочин

Новини Вінниці / Приїхав до Жмеринки за барсеткою з грішми: камери відеонагляду на Вінниччині допомогли розкрити зухвалий злочин

У Жмеринці затримали чоловіка, який підозрюється у викраденні у магазині барсетки з 90 тисячами гривень. Система вуличного відеоспостереження «Безпечне місто» допомогла оперативникам відстежили маршрут руху зловмисника та встановили автомобіль, на якому він приїхав з Вінниці.

За інформацією відділу комунікації поліції Вінницької області, повідомлення про крадіжку  надійшло 6 лютого від 41-річного жмеринського підприємця. З приміщення магазину було викрадено його барсетку з грішми та особистими речами.

Під час проведення розшукових заходів поліцейські відразу встановили автомобіль, на якому зловмисник виїхав із міста, згодом ідентифікували його особу і затримали. Ним виявився 40-річний вінничанин, раніше судимий за вчинення особливо тяжких злочинів.

Зловмисник затриманий в процесуальному порядку. Йому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Правопорушнику загрожує  до 5 років позбавлення волі. Перевіряється причетність чоловіка до аналогічних злочинів у регіоні. 

Макс Мельник

8 лютого, 2022