Пригоди трьох бійців АТО та журналістки покажуть у Вінниці

Новини Вінниці / Пригоди трьох бійців АТО та журналістки покажуть у Вінниці

У Вінниці покажуть трагікомічну комедію про пригоди трьох бійців АТО. «Наші котики»,  а саме так називається фільм, який від сьогодні можна буде подивитись у кінотеатрі «Родина» зняли за реальними історіями, розказані добровольцями та військовими.

У Вінниці покажуть трагікомічну комедію про пригоди трьох бійців АТО. «Наші котики», а саме так називається фільм, який від сьогодні можна буде подивитись у вінницькому кінотеатрі «Родина», зняли за реальними історіями добровольців та військових.

«Це трагікомічна історія пригод трьох бійців АТО, що трапляється з ними під час бойового чергування на «найглухішій» з усіх можливих позицій фронту.

Головними героями виступають інженер, актор, футбольний тренер і продавець квітів, які йдуть добровольцями на війну. На позиціях до четвірки приєднується амбітна журналістка для виконання секретного завдання. Жоден з них не має бойового досвіду, нічого не знає про наміри командування, та й на місцевості майже не орієнтується», - йдеться в анонсі фільму.

Зазначимо, що фільм, сценарій якого писали півроку, зняли за три місяці. Серед продюсерів фільму Уляна Супрун, колишня виконуюча обов‘язки міністра охорони здоров‘я Україні. Також до фінансування стрічки долучились Марко Супрун, Ігор Савиченко, Дмитро Кожема, Степан Бандера та режисер фільму Володимир Тихий.

Фільм, повна назва якого "Наші Котики або Як ми полюбили лопати в умовах обмеженої антитерористичної операції з тимчасовими елементами військового стану", можна буде подивитись в кінотеатрі лише чотири дні.

Марина Карабай

30 січня, 2020