Прозорі офіси Вінниці працюватимуть у посиленому режимі для поновлення даних військовозобов'язаних

Новини Вінниці / Прозорі офіси Вінниці працюватимуть у посиленому режимі для поновлення даних військовозобов'язаних

У період з 4 по 16 липня 2024 року Центри адміністративних послуг «Прозорий офіс» у Вінниці працюватимуть у посиленому режимі.

Для сприяння військовозобов’язаним у наданні послуг з актуалізації облікових даних у реєстрі військовозобов’язаних, призовників та резервістів, усі відділення Центру адміністративних послуг «Прозорий офіс» м. Вінниці (вул. Соборна, 59, просп. Космонавтів, 30, вул. Замостянська, 7 та вул. Брацлавська, 85) від сьогодні та до 16 липня працюватимуть у посиленому режимі. 

Згідно з повідомленням департаменту адміністративних послуг міськради, прийом громадян здійснюватиметься з понеділка по п’ятницю з 07:30 до 18:00, а у суботу – з 09:00 до 17:00. Протягом цього періоду адміністратори надаватимуть виключно послуги з оновлення даних. Надання інших послуг здійснюватиметься у звичайному режимі.

Для актуалізації даних потрібно мати при собі паспорт громадянина України, реєстраційний номер облікової картки платника податків та актуальний номер телефону. Під час візиту адміністратор вносить інформацію до реєстру, після чого через декілька хвилин ви отримаєте ЕВОД (електронний військово-обліковий документ) або Витяг з Єдиного державного реєстру призовників, військовозобов’язаних та резервістів, який підтверджує результат актуалізації даних та містить унікальний номер запису.

Крім того, як зазначають у департаменті адміністративних послуг, актуалізувати персональні дані можна також самостійно за допомогою мобільного додатку «Резерв+» або звернувшись особисто до територіального центру комплектування та соціальної підтримки.