Проти Штатів: Лавров назвав нову мету війни в Україні

Новини Вінниці / Проти Штатів: Лавров назвав нову мету війни в Україні

В Росії не можуть визнати «провал» - поки що не військовий, а політичний – «спецоперації», адже розуміють, що денацифікація» 44-мільйонної нації апріорі не можлива. Тому у Москві відшукали нову мету своєї агресії. «Фабрикою» по виробництву «ідей» залишається МЗС.

Міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров заявив, що російська «військова спецоперація» в Україні покликана покінчити з курсом США на домінування у світі.

«Наша військова спецоперація покликана покласти край безоглядному розширенню і безоглядному курсу на повне домінування США і під ними інших західних країн на міжнародній арені. Домінування, яке вибудовується з грубими порушеннями міжнародного права, за якимись правилами, про які вони тільки тепер і твердять і які виробляють від випадку до випадку», - заявив глава МЗС РФ.

Відносно недавно, коли захлинувся «бліцкриг», в Росії казали ще казали, що вторглись на територію України заради «запобігання загрози Третьої світової війни».

Безглуздість «пояснень» навіть складно коментувати. Проте росіяни, які сліпо вірять всьому, що кажуть з телевізора, згодні з будь-якою «метою».

Олег Верлан

11 квітня, 2022