Протягом ночі у Вінниці шукали зниклу дівчинку

Новини Вінниці / Протягом ночі у Вінниці шукали зниклу дівчинку

Минулої ночі стривожена вінничанка повідомила правоохоронцям Лівобережжя про зникнення 8-річної доньки. Увечері, 20 серпня, її дитина пішла гуляти у двір на майданчик, але не повернулася. Спочатку вона її шукала самостійно, але це принесло результату.

Минулої ночі стривожена вінничанка повідомила правоохоронцям Лівобережжя про зникнення 8-річної доньки. Увечері, 20 серпня, її дитина пішла гуляти у двір на майданчик, але не повернулася. Спочатку вона її шукала самостійно. Але дитина наче скрізь землю провалилася.

Працівники поліції перевіряли двори, під’їзди, підвали, вокзали та інші місця. За якийсь час з’ясувалося, що схожу за прикметами дитину бачили разом з дорослим чоловіком на вул. Стрілецький. Вони вдвох стояли біля одного з під’їздів багатоповерхівки. 

Виявилося, що це була саме зникла дівчинка. А поруч з нею знаходився її родич, до якого вона й пішла пізно ввечері, бо не хотіла повертатися у свою оселю. Як розповіла правоохоронцям дитина, через непорозуміння з вітчимом.

Як повідомив відділ комунікації поліції Вінниччини, на маму маленької утікачки склали адмінпротокол за ст.184 КУпАП (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей). Жінці загрожує невеликий штраф – від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
 

Юрій Ярмощук

21 серпня, 2018