Прем‘єр-міністр провів неформальну зустріч зі «спортивними» міськими головами, в тому числі і з Вінниччини

Новини Вінниці / Прем‘єр-міністр провів неформальну зустріч зі «спортивними» міськими головами, в тому числі і з Вінниччини

Мер міста Гнівань, що у Вінницькій області, нещодавно у складі футбольної команди «Збірна мерів України» взяв участь у матчевій зустрічі. Після гри «спортивний» міський голова з Вінниччини поспілкувався з прем‘єр-міністром України Олексієм Гонаруком.

Мер міста Гнівань, що у Вінницькій області, нещодавно у складі футбольної команди «Збірна мерів України» взяв участь у майже офіційному матчі. Після гри «спортивний» міський голова з Вінниччини поспілкувався з прем‘єр-міністром України Олексієм Гончаруком.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив міський голова Гніванської ОТГ Володимир Кулешов.

«У Києві на спортивніq базі "Динамо" в критому манежі відбувся Кубок «Єдності», в якому взяли участь футбольні команди: «Збірна мерів України», «Верховна рада», та «Маестро» (команда шоуменів України).

З технічних причин у кубку не змогли взяти участь футболісти Уряду. Збірна мерів України виграла в команди Верховної Ради з рахунокм 3:2 та зіграла у нічию з ФК «Маестро» 0:0 і здобула срібло!

Перемогу отримали українські шоумени, третє місце у Верховної Ради. Після кубку Збірну мерів України запросив на зустріч Прем`єр - Міністр України Олексій Гончарук, який сам полюбляє спорт і досить непогано грає у футбол. Під час бесіди прем`єр подякував «спортивним мерам», що пропагандують здоровий спосіб життя та представляють Україну на міжнародній арені!», - йдеться в дописі Володимир Кулешова.

Міський голова Гнівані також зазначає, що під час зустрічі «не обійшли питання розвитку громад та закінчення процесу децентралізації».

Отже, можна чекати на міжнародні виступи "футбольних" мерів... Сподіваємося, що їм "технічні причини" не заважатимуть гідно триматися на полі.

Новини Вінниці / Прем‘єр-міністр провів неформальну зустріч зі «спортивними» міськими головами, в тому числі і з ВінниччиниНовини Вінниці / Прем‘єр-міністр провів неформальну зустріч зі «спортивними» міськими головами, в тому числі і з ВінниччиниНовини Вінниці / Прем‘єр-міністр провів неформальну зустріч зі «спортивними» міськими головами, в тому числі і з Вінниччини
Марина Карабай

4 грудня, 2019