Правоохоронці Вінниччини відшукали причетного до серії крадіжок з гаражів

Новини Вінниці / Правоохоронці Вінниччини відшукали причетного до серії крадіжок з гаражів

У Гнівані Вінницької області зловмисник зірвав навісні замки на вхідних дверях трьох гаражних боксів, проник всередину та викрав звідти 13 автомобільних акумуляторів, комплекту титанових дисків, зварювального апарата та запчастини до автомобіля. Вінницькі правоохоронці відшукали підозрюваного через його «досвід» у подібних злочинах.

У Гнівані Вінницької області зловмисник зірвав навісні замки на вхідних дверях трьох гаражних боксів, проник всередину та викрав звідти 13 автомобільних акумуляторів, комплект титанових дисків, зварювальний апарат та запчастини до автомобіля. Вінницькі правоохоронці відшукали підозрюваного через його «досвід» у подібних злочинах.

Як зазначають у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, за зібраними фактами під підозру підпав 27-річний житель міста Гнівань. Чоловіка затримано. Раніше він вже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

Нині слідчим відділом поліції розслідується кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення), що передбачає до 6-ти років позбавлення волі.

Макс Мельник

4 лютого, 2021