Пожежа у Вінницькій ФМГ№17: займання почалось з лабораторії кабінету фізики

Новини Вінниці / Пожежа у Вінницькій ФМГ№17: займання почалось з лабораторії кабінету фізики

Сьогодні, 25 січня сталось займання на третьому поверсі школи-гімназії №17 у Вінниці. Пожежа відбулась під час навчального процесу.

Як повідомляють у пресслужбі ГУ ДСНС у Вінницькій області, виклик до рятувальників надійшов о 14:24. Школа-гімназія №17 розташована на вул.Соловйова, 2, поблизу площі Ліверпуль.

За попередніми даними загоряння сталося в лаборантському приміщенні кабінету фізики на третьому поверсі на площі близько 20 кв.м.

До прибуття підрозділів Служби порятунку, з приміщення школи було евакуйовано 312 учнів та 49 працівників навчального закладу.

Силами бійців ДСНС о 14:41 пожежу локалізовано, а о 14:46 ліквідовано.

Наразі на місці події працює 41 рятувальник та 7 одиниць спецтехніки.

Обставини події з’ясовуються фахівцями.

Новини Вінниці / Пожежа у Вінницькій ФМГ№17: займання почалось з лабораторії кабінету фізикиНовини Вінниці / Пожежа у Вінницькій ФМГ№17: займання почалось з лабораторії кабінету фізикиНовини Вінниці / Пожежа у Вінницькій ФМГ№17: займання почалось з лабораторії кабінету фізикиНовини Вінниці / Пожежа у Вінницькій ФМГ№17: займання почалось з лабораторії кабінету фізикиНовини Вінниці / Пожежа у Вінницькій ФМГ№17: займання почалось з лабораторії кабінету фізикиНовини Вінниці / Пожежа у Вінницькій ФМГ№17: займання почалось з лабораторії кабінету фізикиНовини Вінниці / Пожежа у Вінницькій ФМГ№17: займання почалось з лабораторії кабінету фізикиНовини Вінниці / Пожежа у Вінницькій ФМГ№17: займання почалось з лабораторії кабінету фізикиНовини Вінниці / Пожежа у Вінницькій ФМГ№17: займання почалось з лабораторії кабінету фізикиНовини Вінниці / Пожежа у Вінницькій ФМГ№17: займання почалось з лабораторії кабінету фізикиНовини Вінниці / Пожежа у Вінницькій ФМГ№17: займання почалось з лабораторії кабінету фізики
Макс Мельник

25 січня, 2022