Повалені дерева, дорожні знаки та кандидатські борди – вітер накоїв лиха на Вінниччині

Новини Вінниці / Повалені дерева, дорожні знаки та кандидатські борди – вітер накоїв лиха на Вінниччині

Сьогоднішня негода у Вінниці накоїла чимало лиха та додала роботи рятувальникам і комунальникам: повалено багато дерев, дорожніх знаків, пошкоджені світлофори, зірвані вивіски та поламані дахи, обірвані лінії електропередач...

Сьогоднішня негода у Вінниці накоїла чимало лиха та додала роботи рятувальникам і комунальникам: повалено багато дерев, дорожніх знаків, пошкоджені світлофори, зірвані вивіски та поламані дахи, обірвані лінії електропередач... Лютував вітер як у Вінниці, так і на території області.  

Поки рятувальники рахують кількість повалених дерев та розчищають шляхи, вінничани виставляють фото наслідків шквалистого вітру у соцмережах.  

Пишуть, зокрема, про дерево, яке лежало на Барському шосе, розкидану вітром огорожу новобудови по вулиці Князів Коріатовичів, зірвані дорожні знаки біля зупинки Гонти по вулиці Київській, розвернутий в інший бік світлофор на площі Перемоги перед Будинком офіцерів…

Не щадила негода і рекламних вивісок та біл-бордів, так «хітом мережі» стала «похилена» Юля Тимошенко по вулиці Зодчих. Повідомляють і про інші повалені борди цієї ж кандидатки.

Нагадаємо, найтрагічніший наслідок сьогоднішнього буревію у Вінниці – загибель дитини по вулиці Ватутіна.

Фото із соцмереж

Сергій Маламура

10 березня, 2019