Поцупив гроші та військове спорядження

Новини Вінниці / Поцупив гроші та військове спорядження

У Гайсинському районі правоохоронці затримали 32-річного чоловіка, якого підозрюють у крадіжці з квартири військового.

Заяву до поліції подав 32-річний військовий, який виявив зникнення грошей, ноутбука та військового спорядження зі своєї квартири. Правоохоронці оперативно відреагували на повідомлення і провели розслідування, в ході якого вдалося встановити особу підозрюваного. Ним виявився місцевий житель, який вже мав судимість за аналогічні злочини. 

Підозрюваний проник у квартиру військового, підібравши ключ. Відомо, що він частину викрадених речей встиг реалізувати до моменту затримання. Поліцейські знайшли підозрюваного за місцем його проживання та вилучили залишки викраденого майна. Згідно з повідомленням на сайті ГУ Нацполіції у Вінницькій області, за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка) підозрюваному загрожує до восьми років позбавлення волі.

Чоловіка, якого звинувачують у крадіжці, можуть засудити до тривалого терміну ув'язнення через те, що він неодноразово порушував закон. Враховуючи попередні судимості, суд може призначити суворіше покарання. Наразі триває розслідування, і слідчі дії направлені на повне відновлення обставин справи та забезпечення справедливого покарання для правопорушника.