Порошенко нагородив орденами й медалями чотирьох мешканців Вінниччини, у їх числі школяр, який врятував чотирирічну дитину

Новини Вінниці / Порошенко нагородив орденами й медалями чотирьох мешканців Вінниччини, у їх числі школяр, який врятував чотирирічну дитину

Президент України Петро Порошенко з нагоди Дня захисту дітей нагородив орденами й медалями, а також присвоїв почесні звання низці наших співгромадян. У їх числі троє мешканців Вінниччини.

Президент України Петро Порошенко з нагоди Дня захисту дітей нагородив орденами й медалями, а також присвоїв почесні звання низці наших співгромадян. У їх числі четверо мешканців Вінниччини. Батько-вихователь дитячого будинку сімейного типу Павло Нетребський нагороджений  орденом «За заслуги» ІІІ ступеня.

Орденами княгині Ольги ІІІ ступеня відзначені Світлана Робакідзе, яка усиновила дев'ятьох дітей, а також матір-вихователька дитячого будинку сімейного типу Тетяна Уманець.

Медаллю «За врятоване життя» нагороджений  Артем Суховецький – мешканець села Рахни, що в Гайсинському районі. У січні цього року він врятував 4-річного Максима, витягнувши його з крижаної води річки, куди той потрапив, скотившись з гори на санках. 
 

Юрій Ярмощук

4 червня, 2018