Понад 30 відер вареників наліпили вінницькі майбутні кухарі для військових на Донбас

Новини Вінниці / Понад 30 відер вареників наліпили вінницькі майбутні кухарі для військових на Донбас

Учні вінницького Центру професійно-технічної освіти №1спільно із своїми наставниками наліпили бійцям в зону бойових дій 31 відро вареників. Про це повідомляється на сторінці навчального закладу у Facebook.

Учні вінницького Центру професійно-технічної освіти №1 спільно із своїми наставниками наліпили бійцям в зону бойових дій 31 відро вареників. Про це повідомляється на сторінці навчального закладу у Facebook.

«Минулого тижня наші кухарі (майстри виробничого навчання разом з учнями) приготували чергову партію смаколиків для бійців АТО. Цього разу це 31 відро смачнющих вареників», -йдеться у повідомленні.

Відразу після відправки гостинців для військових, учні Центру професійно-технічної освіти №1 почали готувати нову партію смаколиків. Цього разу деруни та пироги.

Фото зі сторінки ЦПТО.

Новини Вінниці / Понад 30 відер вареників наліпили вінницькі майбутні кухарі для військових на ДонбасНовини Вінниці / Понад 30 відер вареників наліпили вінницькі майбутні кухарі для військових на ДонбасНовини Вінниці / Понад 30 відер вареників наліпили вінницькі майбутні кухарі для військових на ДонбасНовини Вінниці / Понад 30 відер вареників наліпили вінницькі майбутні кухарі для військових на ДонбасНовини Вінниці / Понад 30 відер вареників наліпили вінницькі майбутні кухарі для військових на ДонбасНовини Вінниці / Понад 30 відер вареників наліпили вінницькі майбутні кухарі для військових на ДонбасНовини Вінниці / Понад 30 відер вареників наліпили вінницькі майбутні кухарі для військових на ДонбасНовини Вінниці / Понад 30 відер вареників наліпили вінницькі майбутні кухарі для військових на ДонбасНовини Вінниці / Понад 30 відер вареників наліпили вінницькі майбутні кухарі для військових на Донбас