Помер на території підприємства: на Вінниччині розшукали причетного до смерті чоловіка

Новини Вінниці / Помер на території підприємства: на Вінниччині розшукали причетного до смерті чоловіка

Ранком 28 березня у Ладижині на території місцевого підприємства знайшли тіло чоловіка. За усіма ознаками його вбили. Незабаром поліція затримала підозрюваного, який чудово був знайомий із загиблим.

Як повідомляють у поліції Вінницької області, На місце події одразу прибула слідчо–оперативна група поліції. Правоохоронці повели низку оперативно-розшукових заходів та встановили й затримали особу причетну до вчинення злочину. Ним виявився 30–річний місцевий житель. 

За попередньою інформацією слідства, напередодні між чоловіками виник конфлікт у помешканні «кривдника». Саме там зловмисник наніс своєму знайомому тілесні ушкодження. Після бійки потерпілий залишив оселю, однак дійшовши до території підприємства, помер.

За попередніми висновками судмедексперта, смерть потерпілого настала внаслідок численних травм.

Зловмисник нині перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 КК України (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). За такий злочин йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Макс Мельник

29 березня, 2023