Поліцейські затримали зловмисника, який «заробляв» на збуті психотропів

Новини Вінниці / Поліцейські затримали зловмисника, який «заробляв» на збуті психотропів

27 травня о 14:26 було опубліковано повідомлення про затримання 47-річного вінничанина, який займався незаконним збутом психотропних речовин.

24 травня поліцейські Вінницького районного управління поліції затримали 47-річного чоловіка одразу після чергового збуту психотропної речовини. За словами заступника начальника Вінницького райуправління Сергія Химича, під час обшуку в будинку підозрюваного було вилучено значну кількість речових доказів, що підтверджують його злочинну діяльність.

Підозрюваного затримали після того, як він здійснив черговий продаж психотропної речовини, схожої на PVP(синтетичний наркотик, який у народі відомий як дизайнерський). Під час обшуку його житла правоохоронці вилучили порошкоподібну речовину, зіп-пакети для пакування наркотиків, мобільний телефон, банківську картку та інші речові докази, що вказують на його причетність до незаконної діяльності.

Слідчі, за процесуального керівництва Вінницької окружної прокуратури, повідомили затриманому про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Ця стаття передбачає відповідальність за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави в розмірі 242 тисячі гривень.

Санкція статті передбачає покарання до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна. Такий серйозний підхід до боротьби з незаконним обігом наркотиків підкреслює рішучість правоохоронних органів у протидії цьому виду злочинів.

 

Новини Вінниці / Поліцейські затримали зловмисника, який «заробляв» на збуті психотропівНовини Вінниці / Поліцейські затримали зловмисника, який «заробляв» на збуті психотропів