Поки спав: жмеринчанина обікрала співмешканка зі спільниками

Новини Вінниці / Поки спав: жмеринчанина обікрала співмешканка зі спільниками

Міцний сон виявився зайвим у випадку 60-річного жмеринчанина. Поки чоловік спав з його банківської картки «зникли» 10 тисяч гривень. До крадіжки виявились причетними 33-річна співмешканка та двоє її друзів.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, у заяві чоловік вказав, що з картки зникли 10 тисяч. Обставини він не знав.

Розслідування виявило дуже цікаві обставини. Фактично у стилі французьких комедій. Впродовж доби поліцейські встановили зловмисників, причетних до злочину, і 11 червня затримали трійцю.

Так от, виявилось, що напередодні, коли потерпілий заснув, співмешканка скористалась нагодою та викрала його банківську карту, яку потім віддала своєму знайомимим 33 та 43 років.

Знаючи РІN-код до карти, зловмисники зняли готівку, а карту підкинули власнику. Тому, прокинувшись, він не знав, де «гуляла» його картка…

Речові докази вилучено частково у зв’язку з розтратою. 

Слідством вирішується питання щодо повідомлення про підозру фігурантам. За цим фактом слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) КК України. За вчинення злочину передбачено покарання у вигляді позбавлення волі до 8 років.

Макс Мельник

12 червня, 2023