Подробиці моторошної аварії поблизу Райгорода на Вінниччині: загинули мати і син

Новини Вінниці / Подробиці моторошної аварії поблизу Райгорода на Вінниччині: загинули мати і син

У Гайсинському районі 15 жовтня близько 19.30 в лобову зіткнились два автомобіля. Слідчі призначили ряд експертиз для встановлення причин та обставин аварії.

Нагадаємо, NaПарижі писав про жахливу за наслідками ДТП на автошляху у Райгородській громаді, де загинуло двоє людей, а четверо травмовано.  

У відділі комунікації поліції Вінницької області повідомляють, що за попередньою інформацією слідства, 53-річний водій автомобіля SsangYong Korando, житель м. Кропивницький, допустив виїзд на смугу зустрічного руху, де здійснив зіткнення з транспортним засобом Reault Trafic.

Внаслідок аварії двоє пасажирів SsangYong Korando – 50-річна жінка її 27-річний син загинули на місці події. Водій позашляховика та його 16-річний син з травмами доставлені до медичного закладу. 

39-річний керманич Reault Trafic та його 38-річна дружина, жителі м. Умань Черкаської області, отримали тілесні ушкодження та госпіталізовані до лікарні.

За фактом ДТП з тяжкими наслідками розслідується кримінальне провадження, передбачене ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до 10 років позбавлення волі.

Новини Вінниці / Подробиці моторошної аварії поблизу Райгорода на Вінниччині: загинули мати і синНовини Вінниці / Подробиці моторошної аварії поблизу Райгорода на Вінниччині: загинули мати і син
Макс Мельник

16 жовтня, 2023