Подорож до Карпат вибороли вихованці Староприлуцького інтернату на благодійному конкурсі «Україна це я»

Новини Вінниці / Подорож до Карпат вибороли вихованці Староприлуцького інтернату на благодійному конкурсі  «Україна це я»

Більше години в межах благодійного конкурсу «Україна це я» на сцені обласної філармонії свої таланти демонстрували вихованці Жмеринського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей та Ситковецької і Староприлуцької шкіл-інтернатів. Організувала блаходійний захід знана у Вінниці і не лише волонтерка Діана Мороз.  

Більше години в межах благодійного конкурсу «Україна це я» на сцені обласної філармонії свої таланти демонстрували вихованці Жмеринського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей та Ситковецької і Староприлуцької шкіл-інтернатів. Організувала благодійний захід знана у Вінниці і не лише волонтерка Діана Мороз.  

Подійбний конкурс у місті відбувається не вперше, тому для одних діток він став дебютним, для інших - традиційним. Вихованці трьох обласних інтеранатів танцювали, декламували вірші, співали. У кожного закладу було 15 хвилин. Свої художні номери готували відповідально, адже головний приз конкурсу – поїздка до Карпат. Переможцями стали дітки із Староприлуцької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат.

Однак без подарунків не залишився ніхто. Спонсори та благодійники підготували чимало сюрпризів для особливих хлопчиків та дівчаток. Не шкодували оплесків і глядачі концерту. Варто зазначити, що у залі був аншлаг, усім місць навіть не вистачило, виступи дітей дивилися сидячи на сходах концертного залу.