Подарунок під ялинку: новостворений Вінницький рибоохоронний патруль отримав сучасний човен

Новини Вінниці / Подарунок під ялинку: новостворений Вінницький рибоохоронний патруль отримав сучасний човен

Вінницька область серед тих регіонів, де рибоохоронні патрулі отримали сучасні нові човни.Про це повідомляє Держрибагентство.

Вінницька область серед тих регіонів, де рибоохоронні патрулі отримали сучасні нові човни. Про це повідоляє Держрибагентство.

"Вперше за останні 8 років органи рибоохорони отримали нову техніку для ефективної та оперативної діяльності. По 1 човну одержали Вінницький, Волинський, Донецький, Житомирський, Тернопільський, Харківський, Чернігівський, Луганський та Сумський рибоохоронні патрулі, по 2 човни – Чернівецький, Азовський та Чорноморський рибоохоронний патруль, по 3 човни – рибоохоронний патруль в Дніпропетровській, Запорізькій, Миколаївській, Одеській, Черкаській та Полтавській областях ", - зазначили у відомстві.

Обійшлися човни у 40 млн грн.

"Нове оснащення отримали управління, де вже запущений та працює рибоохоронний патруль", - уточнили в агенстві.

До речі, Вінницький рибоохоронний патруль шукає ще 5 патрульних. Зарплата складатиме майже 9 тис грн. Документи на участь у конкурсі приймаються за адресою: 21050, м. Вінниця, пров. Селянський, 9, до 11 січня 2018 року включно.За детальною інформацією звертайтесь за номером тел.: (0432) 67-12- 34.

NaПарижі нагадує, рибоохоронний патруль створено замість ліквідованих органів рибоохорони (рибінспекції), що були об’єктом численних нарікань з боку рибалок.

Саша ГРИГОРОВСЬКА