«Почав активний контрвідступ»: колаборанта Стремоусова висміяли в мережі через втечу з Херсона до РФ

Новини Вінниці / «Почав активний контрвідступ»: колаборанта Стремоусова висміяли в мережі через втечу з Херсона до РФ

Призначений російськими окупантами «заступник голови адміністрації» Херсонщини Кирило Стремоусов після активізації бойових дій записав відео і став посміховиськом у мережі. За «фоном» - за спиною колаборанта - ідентифіковано, що запис вівся з російського Воронєжа. Якщо зрадник не редагував кадри у спеціальних програмах, це означає, що він втік до Росії.

У ході заяви колаборант заявив, що звільнятиме Африку, Латинську Америку та Азію. Публікація відео надала всі підстави з’ясувати, де його записували.

Користувачів українських Telegram-каналів здивувало те, що колаборант вирішив записати пропагандистське звернення якраз навпроти вікна. Архітектура, розташування будівель (зокрема, Благовіщенського собору РПЦ) допомогли визначити, що це Воронеж.

Хоча зрадник у відеозверненні до жителів Херсону заявив, що місто нібито назавжди залишиться російським, казав він це у приміщенні готелю Marriott у російському місті Воронєж на проспекті Революції, 38.

Як пишуть паблики, на задньому фоні видно і місцевий собор і жовто-світлу чотириповерхову будівлю на вул. Революції, 29 (технікум будівельних технологій).,

Серед коментарів стосовно Стремоусова вказали, що він «почав активний контрвідступ»…

Олег Верлан

30 серпня, 2022