Поблизу Водяного на Донеччині загинув Костянтин Воловода з Вінницької області

Новини Вінниці / Поблизу Водяного на Донеччині загинув Костянтин Воловода з Вінницької області

Жмеринська міська територіальна громада 16 грудня зустріла загиблого за Україну та майбутнє кожного українця воїна-оборонця Костянтина Воловоду з Браїлова, що повернувся до рідної домівки на щиті.

Про це повідомляє Жмеринська міська рада.

«З скорботою, що розриває серце, на колінах востаннє зустріли браїлівчани свого односельця, якого згадують, як працелюбного, доброзичливого, щирого та товариського. Він був турботливим і люблячим батьком, чоловіком та дідусем – таким був та назавжди залишиться в наших серцях», - йдеться у повідомленні.  

Костянтин Воловода загинув 11 грудня біля села Водяне на Донеччині. Серце 54-річного браїлівчанина зупинилось від важкого поранення, несумісного з життям.

У храмі св. апостола Андрія Первозваного Православної Церкви України, що у Браїлові, відбулось заупокійне богослужіння, після якого траурна процесія вирушила до рідної домівки Героя.

Поховали воїна-оборонця сьогодні, 17 грудня, у рідному селищі на кладовищі по вулиці Монастирській (Садовій). Провели Героя з пошаною і вдячністю живим коридором слави.

У Жмеринській міській територіальній громаді 17 грудня оголошено Днем жалоби.