Поблизу вінницького ТЦ Park Plaza автівка розтрощила зупиночний павільйон: унаслідок зіткнення жінку госпіталізовано до нейрохірургічного відділення (ФОТО, ВІДЕО)

Новини Вінниці / Поблизу вінницького ТЦ Park Plaza автівка розтрощила зупиночний павільйон: унаслідок зіткнення жінку госпіталізовано до нейрохірургічного відділення  (ФОТО, ВІДЕО)

Ввечері 13 серпня у Вінниці на вулиці Келецькій сталася ДТП. На шаленій швидкості легковик у прямому сенсі наїхав на автвіку, що рухалася попереду, з лівого боку. Після такого маневру водій легковика не зміг «триматися» дороги та взрівся павільйон нпа трамвайній зупинці «9 мікрорайон». Нагадаємо, цей зупиночний павільйон не вперше страждає від «таранних» дій автомобілів.

Ввечері 12 серпня у Вінниці на вулиці Келецькій сталася ДТП. На шаленій швидкості легковик Renault у прямому сенсі наїхав на Subaru, що рухався попереду, з лівого боку. Після такого «маневру» 30-річний водій «француза» не зміг «триматися» дороги та взрівся павільйон на трамвайній зупинці «9 мікрорайон». Нагадаємо, цей зупиночний павільйон не вперше страждає від «таранних» дій автомобілів.

Як пояснили NaПарижі у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, аварія сталася близько 21.15. На місце події оперативно прибули патрульні. Водій Renault намагався втекти з місця ДТП, але його змогли зупинити.

Вінничанин відмовився від освідування. Патрульні склали протокол за ст.130 КУпАП. Наразі немає інформації, з якою швидкістю їхав легковик. Сподіваємося, з часом це з’ясується.    

Унаслідок ДТП травми отримала 37-річна кермувальниця Subaru. Її госпіталізовано до нейрохірургічного відділення лікарні швидкої допомоги. У жінки діагностовано струс головного мозку, політравма та забій грудної клітини.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення ПДР).  

Новини Вінниці / Поблизу вінницького ТЦ Park Plaza автівка розтрощила зупиночний павільйон: унаслідок зіткнення жінку госпіталізовано до нейрохірургічного відділення  (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Поблизу вінницького ТЦ Park Plaza автівка розтрощила зупиночний павільйон: унаслідок зіткнення жінку госпіталізовано до нейрохірургічного відділення  (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Поблизу вінницького ТЦ Park Plaza автівка розтрощила зупиночний павільйон: унаслідок зіткнення жінку госпіталізовано до нейрохірургічного відділення  (ФОТО, ВІДЕО)
Макс Мельник

13 серпня, 2021