Поблизу Вінниці збили велосипедистку: пенсіонерку госпіталізували до «нейрохірургії»

Новини Вінниці / Поблизу Вінниці збили велосипедистку: пенсіонерку госпіталізували до «нейрохірургії»

Ввечері 24 вересня неподалік села Якушинці, що у передмісті Вінниці, під колеса автівки потрапила 59-річні жінка. Водій іномарки зник з місця пригоди. Аби затримати порушника вінницька поліція запровадила план «Перехват».

Ввечері 24 вересня неподалік села Якушинці, що у передмісті Вінниці, під колеса автівки потрапила 59-річні жінка. Водій іномарки зник з місця пригоди. Аби затримати порушника вінницька поліція запровадила план «Перехват».

Як зазначають у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, аварія сталась близько 19.40. За попередньою інформацією, водій Citroen Jumper збив велосипедистку, яка рухалась в попутному напрямку. Мабуть, вона їхали занадто повільно… Після ДТП автівка не зупинилася.

Внаслідок автопригоди жінка отримала травми. Каретою швидкої її для госпіталізації доставлено до нейрохірургічного відділення міської лікарні швидкої допомоги. А тим часом вінницька поліція почала розшукувати власника авта.

Оперативний план «Перехват» дав результат. Через кілька годин працівники групи реагування патрульної поліції затримали чоловіка в селі Пултівці Вінницького району. Кермувальником автівки виявися 46-річний житель обласного центру. Зі слів вінничанина,  зник з місця аварії він тому, що злякався відповідальності.

Кримінальне провадження відкрито за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України, що передбачає до 3-х років обмеження волі.

Макс Мельник

25 вересня, 2019