Поблизу Вінниці водій напідпитку врізався у відбійник. Дивом чоловік залишився неушкодженим

Новини Вінниці / Поблизу Вінниці водій напідпитку врізався у відбійник. Дивом чоловік залишився неушкодженим

Вночі 29 жовтня на трасі М-21 Житомир – Могилів-Подільський неподалік Вінниці водій Volkswagen Transporter врізався у відбійник. Сила удару була такою, що передня части автомобіля вщент розтрощена. Проте чоловікові пощастило залишитися неушкодженим.

Як повідомили NaПарижі у патрульній поліції Вінниччини, аварія сталася близько 1.00 на ділянці дороги між Калинівкою та селом Дорожнє. Інспектори зазначають, що водій не стежив за дорогою, не обрав безпечної швидкості руху, тому спричинив ДТП.

Під час спілкування з водієм, патрульні помітили в нього ознаки алкогольного сп’яніння, але від проходження експертизи на приладі Drager чоловік відмовився.

На водія складено протоколи за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) і 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) КУпАП.

Макс Мельник

29 жовтня, 2021