Поблизу Вінниці великий рекламний щит впав на фуру (ФОТО)

Новини Вінниці / Поблизу Вінниці великий рекламний щит впав на фуру (ФОТО)

Велика «рекламна» конструкція, що «прикрашала» об’їзну дорогу навколо Вінниці, не втрималася. Вона впала на вантажівку, через перегороджено проїзд трасою національного значення, а транспорт почав шукати інші шляхи.

Велика «рекламна» конструкція, що «прикрашала» об’їзну дорогу навколо Вінниці, не втрималася. Вона впала на вантажівку, через це перегороджено проїзд трасою національного значення, а транспорт почав шукати інші шляхи.

Хоча у Вінниці кількість біл-бордів обмежена, траси навколо міста «рясніють» великими рекламними вивісками. Одна з таких «потужних» конструкцій, яку встановили перпендикулярно трасі, сьогодні впала… на Львівському шосе, неподалік автовокзалу Західний.

Оскільки рух об’їзною дорогою зазвичай жвавий, то не дивно, що конструкція «притисла» фуру. Відомостей про постраждалих у жодній із служб не дають.

Протягом 24 грудня у Вінниці спостерігаються затори на більшості магістральних вулиць. Вінничани навіть пов’язують проблеми з пересуванням містом саме із ситуацією на об’їзній.

Фото з Viber ДВК ДТП/Затори Вінниці

Макс Мельник

24 грудня, 2019