Поблизу Вінниці вбито чоловіка: поруч поліція знайшла підозрюваного

Новини Вінниці / Поблизу Вінниці вбито чоловіка: поруч поліція знайшла підозрюваного

У селі Вінницькі Хутори ввечері 6 січня знайшли мертвим 54-річного чоловіка. Для пошуків підозрюваного правоохоронці лише зайшли до будинку, на території якого знайшли тіло. Той, на кого впали підозри, тільки ліг спати… На жаль, для Вінниччини вбивства на ґрунті неприязні після вживання оковитою давно стали «нормою».

У селі Вінницькі Хутори ввечері 6 січня знайшли мертвим 54-річного чоловіка. Для пошуків підозрюваного правоохоронці лише зайшли до будинку, біля якого знайшли тіло. Той, на кого впали підозри, щойно ліг спати… На жаль, для Вінниччини вбивства на ґрунті неприязні після вживання оковитої давно стали «нормою».

Як повідомляють у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, про труп у поліції дізналися від сусіда. Людина побачила, що за огорожею лежить тіло місцевого жителя без ознак життя, тому й зателефонувала близько 23.30  на 102.

Слідчо-оперативна група поліції опитала усіх, хто перебував усередині. Підозри впали на одного з чоловіків. Той був у стані алкогольного сп’яніння. Інші вказали на нього…  

Якщо вірити тим, хто сидів за столом, підозрюваний разом з потерпілим були у гостях. Під час застілля між ними виник побутовий конфлікт. Сваркою інцидент не завершився і 33-річний житель с. Фронтівка Оратівського району наніс «опоненту» численні удари по тулубу та голові. Потім він витягнув тіло на вулицю, а сам повернувся до будинку й ліг спати.

До речі, підозрюваного розшукують правоохоронці з Черкаської області, оскільки вважають його причетним до вчинення розбою.

За фактом умисного вбивства розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 КК України, що передбачає ув’язнення терміном до 15 років.

Макс Мельник

8 січня, 2020