Поблизу Вінниччини сили ППО збили ворожий дрон

Новини Вінниці / Поблизу Вінниччини сили ППО збили ворожий дрон

У ніч на 14 листопада російські загарбники вчергове атакували Україну «Шахедами». Зокрема через Вінниччину ворожі дрони летіли у бік Старокостянтинова Хмельницької області.

«Під час повітряної тривоги в області працювали сили ППО. Станом на цей час повідомлень до відповідних служб про постраждалих або пошкодження інфраструктури не надходило. Дякуємо ЗСУ за відмінну роботу!», - зазначив перший заступник начальника Хмельницької ОВА Cергій Тюрін.

У Харківській ОВА повідомили про те, що шість «шахедів» атакували Ізюмський район. Є ушкодження на цивільному підприємстві. У східних регіонах збито три дрони.

У Повітряних Силах ЗСУ повідомили, що вночі окупанти атакували Україну ударними дронами, балістичною та керованою авіаційною ракетами.

«Із району Приморсько-Ахтарськ (Краснодарський край РФ) зафіксовано пуски 9 ударних БпЛА «Shahed-136/131». Балістичну ракету «Іскандер-М» випущено з району Джанкой (Крим), керовану авіаційну Х-35 – з повітряного простору тимчасово окупованої Запорізької області. В результаті бойової роботи силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії із ППО Сил оборони України, знищено 7 ударних БпЛА «Shahed-136/131», - вказують військові.

Олег Верлан

14 листопада, 2023