Поблизу Південного Бугу на П'ятничанах у Вінниці планують збудувати багатоповерхівку

Новини Вінниці / Поблизу Південного Бугу на П'ятничанах у Вінниці планують збудувати багатоповерхівку

Вінничан запрошують на громадські слухання з приводу обговорення проєкту містобудівної документації – «Детального плану території обмеженої вулицями І. Богуна, Руданського, річкою Південний Буг та річкою П’ятничанка». На цій ділянці хочуть звести 7-поверховий житловий будинок.

Як вказують у департаменті архітектури та містобудування Вінницької міськради, підставою розробки проєкту містобудівної документації є рішення міської ради від 31.03.2023 № 1577 «Про розроблення містобудівної документації - детальних планів території».

Громадське обговорення вищезазначеного проєкту містобудівної документації триватиме до 15 серпня 2023 року.

«З матеріалами проекту містобудівної документації, в електронному вигляді, можна ознайомитись на вебпорталі Вінницької міської ради у сервісі «Громадські слухання» за посиланням https://u.to/X8WPHA. На паперових носіях документація буде доступна з 10 до 14 серпня 2023 року включно (з 8.30 до 19.00), за адресою: м. Вінниця, вул. Григорія Сковороди, 38», - йдеться у повідомленні.

Громадські слухання з обговорення містобудівної документації – «Детального плану території обмеженої вулицями І. Богуна, Руданського, річкою Південний Буг та річкою П’ятничанка» відбудуться 15 серпня 2023 року о 17.30 у приміщенні БЦ Bridge City Center (10 поверх, зала), за адресою: вул.Чорновала, 29-Б в місті Вінниці.

Жителям Вінницької міської територіальної громади, які братимуть участь у громадських слуханнях, при собі необхідно мати паспорт громадянина України (тимчасове посвідчення громадянина України - для осіб, недавно прийнятих до громадянства України)