Поблизу Гайсина зіткнулись дві вантажівки. Одного з водіїв госпіталізували

Новини Вінниці / Поблизу Гайсина зіткнулись дві вантажівки. Одного з водіїв госпіталізували

Вранці 10 лютого поблизу Гайсина Вінницької області – у перехрестя автодороги М-30 з об’їзною - сталось ДТП. Виїжджаючи на головну трасу, вантажівка Scania занадто поспішала, що призвело до дотичного зіткнення з вантажівкою MAN. Через це один транспортний засіб зупинився на узбіччі, а інший – перевернувся. .

Як пояснили NaПарижі у відділі комунікації поліції, аварія сталась близько 6.40. Відомо, що 48-річний водій вантажівки Scania не надав перевагу в русі 45-річному водію MAN. Останній, щоб уникнути аварії, з’їхав на узбіччя, а от Scania перекинулась.

Водія Scania госпіталізовано. У лікарні медики діагностували у чоловіка струс головного мозку, забої та черепно-мозкову травму.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), що передбачає обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Макс Мельник

10 лютого, 2022