Поблизу Бахмута загинув військовий з Вінниччини Ярослав Терземан

Новини Вінниці / Поблизу Бахмута загинув військовий з Вінниччини Ярослав Терземан

Славний син України, патріот рідної землі браїлівчанин Ярослав Терземан, житель селища Браїлів, захищав майбутнє українців жити у вільній державі та право України стати членом єдиної сім'ї європейських держав. Він загинув 16 квітня, на Великдень, поблизу населеного пункту Хромове Бахмутського району Донецької області під час виконання бойового завдання.

Про це повідомляє Жмеринська міська рада.

Невдовзі після початку повномасштабного вторгнення російських військ 6 березня наш земляк встав до лав Збройних сил України.

«Цілеспрямований, справедливий та вимогливий: таким знали його рідні, друзі, односельці ще до повномастабної війни, таким він був і на передовій…

З честю та гідністю виконував старший солдат Ярослав Терземан усі поставлені завдання та разом з побратими військової частини А0501 наближав Перемогу...», - йдеться у повідомленні.

На Великдень 30-річний Ярослав Терземан зник безвісти. Оскільки немає можливості евакуювати тіло Героя та його побратимів через ворожі обстріли офіційно Ярослав вважається безвісно зниклим, однак рідним достеменно відомо, що він загинув...

Вічна пам’ять і слава українському воїну!