По центру Харкова росіяни випустили «Калібр» з морської акваторії

Новини Вінниці / По центру Харкова росіяни випустили «Калібр» з морської акваторії

Схоже, у російських загарбників гостро відчувається нестача ракет, тому у середу, 23 березня, вони обстріляли центр Харкова, застосувавши ракети «Калібр». Атака здійснили із кораблів Чорноморського флоту РФ.

Про це повідомив в ефірі телемарафону очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

«44 обстріли з артилерії, танками, мінометами тощо і 140 разів нас обстрілювали з реактивних систем залпового вогню. Тобто, це ми називаємо вже ситуацією стабільною. Крім того, у нас центр Харкова вчора вночі піддавався обстрілам із застосуванням ракети типу «Калібр», які були випущені із кораблів Чорноморського флоту РФ. Тобто і звідти до нас уже прилітає», - зазначив Синєгубов.

За його словами, найкритичнішою точкою в Харківської області залишається місто Ізюм. Вчора постраждало місто Балаклея, а вже зранку 24 березня окупанти завдали удари по місту Золочів.

«Ми стежимо за цим і, звичайно, що намагаємося довести гуманітарну допомогу до цих населених пунктів, хоча це і залишається досить складно задачею, оскільки ворог нам не дає і не погоджує, відповідно, зелених коридорів для доставки», - додав очільник області.

Олег Верлан

24 березня, 2022