Пішов з життя відомий юрист, викладач університету Іван Скірський

Новини Вінниці / Пішов з життя відомий юрист, викладач університету Іван Скірський

У Вінниці помер викладач ТНЕУ, кандидат юридичних наук, доцент, полковник міліції Іван Васильович Скірський. Студенти з вдячністю згадують свого наставника.

Пішов з життя добре відомий у Вінниці викладач, кандидат юридичних наук, доцент, полковник міліції Іван Васильович Скірський. Студенти з вдячністю згадують свого наставника.

Про смерть педагога на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написала голова громадської організації Катерина Поджаренко.

«Серце розривається від болю... Іван Васильович - людина епоха! Неймовірно добра, порядна людина! Пустота в розпач! Він був моїм вчителем! Не одне покоління студентів завдячують йому своєю мудрістю. Це втрата для багатьох...»,- йдеться в дописі  громадської активістки

Іван Васильович - людина легенда.  У 1973 році він закінчив Харківський юридичний інститут, здобувши кваліфікацію юриста. У 1984 році закінчив Академію  за спеціальністю «Організація управління в сфері правопорядку» та отримав кваліфікацію «Юрист-організатор управління в сфері правопорядку», захистив кандидатську дисертацію. У 1997 році  йому було присвоєно вчене звання доцента кафедри правознавства.


Стаж практичної роботи в правоохоронних органах 23 роки. Стаж науково-педагогічної роботи 21 рік. Зазначимо, Іван Васильович працював у Тернопільскому національному економічному університеті, філія якого знаходиться у Вінниці.

Загальний обсяг наукових видань понад 70 публікацій.

 

 

Марина Карабай

6 жовтня, 2020