Підстава ЗСУ? Друзі Зеленського пожартували з Шольца у «Весняному концерті «Вечірнього кварталу»

Новини Вінниці / Підстава ЗСУ? Друзі Зеленського пожартували з Шольца у «Весняному концерті «Вечірнього кварталу»

У той час, як Німеччина не тільки приєдналась до «танкової коаліції», а й пообіцяла передати Україні доволі значну кількість важкої техніки, зокрема Leopard, і зняла заборону на допомогу німецькою технікою інших країн, на українському телебаченні, яке підконтрольне Банковій, вирішили пожартувати з канцлера Олафа Шольца.

З початку війни телемарафон «Єдині новини» підконтрольні Офісу президента. Тому зрозуміло, що «кварталівці», як друзі президента Зеленського, отримали «зелене світло» та фінансування для своїх проєктів, які транслюють телеканали.

Вчора, 12 березня, в ефірі показали комічний сюжет «Олаф Шольц у звичайному українському магазині», де фактично висміяли канцлера, який довго вагався з передачею важкої зброї ЗСУ. У сюжеті Шольц завітав до магазину за хот-догом, а продавчині вирішили поглузувати – зробити чай…

«Нам же зараз видніше, що потрібно вашому організму?», - відповіли політику.

Так само коли той замовив бутерброд, чорний хліб, сок, банан… І не відмовили, і не дали.

Врешті-решт «Шольцу» зробили хот-дог з гірчицею, кетчупом, але без сосиски.

Фактично через тривале зволікання політика з передачею техніки, артисти спробували у такий спосіб «відповісти» Німеччині. Єдине що - по-перше, запізнились, по-друге, не знаючи, як поставиться офіційний Берлін до таких жартів, підставили ЗСУ. Адже у Німеччині можуть образитися та загальмувати передачу танків.

 

Дивитись з 60 хвилини

Олег Верлан

13 березня, 2023