Під Вінницею у ДТП травмовано трьох людей

Новини Вінниці / Під Вінницею у ДТП травмовано трьох людей

Вранці 1 листопада у Стрижавці поблизу Вінниці автомобіль Opel Vivaro потрапив у ДТП. Унаслідок аварії травми отримали водійка та двоє пасажирів. Усіх постраждалих госпіталізовано до лікарні швидкої допомоги.

Як пояснили NaПарижі у відділі комунікації поліції Вінниччини, аварія сталась близько 6.20 на трасі М-21 у селищі. Автівка рухалася у бік Вінниці.

За попередніми даними, 20-річна водійка, жителька Вінниці, не впоралася з керуванням, в результаті чого транспортний засіб врізався у металевий відбійник. Окрім неї травми отримали пасажири – 42-річна вінничанка та 61-річний мешканець Хмільникак.

За даними фактом слідчий відкрив кримінальне провадження за ч.1 ст.286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), що передбачає штраф у розмірі до 8500 гривень або виправні роботи на строк до 2 років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Макс Мельник

1 листопада, 2021