Під Вінницею п’яний поліцейський на BMW вчинив ДТП

Новини Вінниці / Під Вінницею п’яний поліцейський на BMW вчинив ДТП

На автодорозі Житомир – Могилів-Подільський 13 грудня близько 23:30 на відрізку між смт Стрижавка та Вінницею сталася аварія. Поліцейський, перебуваючи поза службою, на власному автомобілі BMW, допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ 21 099», що рухався у попутному напрямку. Водія «ВАЗу» з ушкодженнями госпіталізовано.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінниччини, ДТП задокументовано слідчо-оперативною групою, на місце події викликано працівників ДБР. У ГУНП розпочато службове розслідування.  

Наразі відомо, що водій BMW, який за зовнішніми ознаками перебував у стані сп’яніння, від освідування на «Драгері» відмовився. Кермувальником був поліцейський відділу поліції №2 Вінницького районного управління поліції. Його на час розслідування відсторонено від виконання службових обов’язків.  

Територіальне управління ДБР відкрило кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). 

Макс Мельник

14 грудня, 2021